rebarbora: Vypadá úžasně Já včera zkoušela Estonský kringel, ale vzhledově se mi takhle pěkně nepovedl (chuťově naštěstí ano
). Úplně se mi sbíhají sliny, že bych dneska taky upekla biskupák?
protistadu: Vůbec jsem netušila, co je Estonský kringel , ale po chvíli googlování se mi začaly sbíhat sliny
, musí to být dobrota. Jen tedy nevím, jak bych si s tím poradila já, na mě je to asi příliš těžké (pravděpodobně by se mi nepovedl jak vzhledově, tak chutově
).
rebarbora: Já na něj narazila kdysi dávno tady u někoho na blogu Chuťově se to moc zkazit nedá (jestli si netroufáš na kynuté těsto, myslím, že by se dalo použít i koupené listové
), ale vzhledově
Jestli se chceš pobavit, koukni jak dopadla moje premiéra
http://rebarbora.pise.cz/396-velikonocni-kringel-a-par-zvyku-k-tomu.html
protistadu:
Nooo, tak myslím, že u mě by to vzhledově dopadlo mnohem hůř, jsem na tohle vážně antitalent, nejlíp naházet všechno do formy a čekat, co z toho bude. Myslím, že až jednou nebudu vědět coby, zkusím to. Jen mám strach, že u toho skončí mé drahocenné nervy v kýblu
.
zo: Člověk se výjimečně brzo probudí, koukne sem a hned mu někdo dělá nehorázný chutě ! Vypadá to šíleně dobře, hned bych si dala
.
---
zo.pise.cz
hroznetajne: OOOOooooch, sladké, to já můžu. Recept vypadá v celku jednoduše. Já se letos patlala s mazanci (ano, množné číslo)
Ale tohle bych možná ještě stihla přidělat...hmmm...
protistadu: Mazanec jsem taky chtěla dělat...kdyby mě jen nepředběhla ta naše babi, která nám hned jeden domů zabalila . Ale tohle se vyplatí udělat, je to vážně jednoduché a strašně dobré